Ten serwis wykorzystuje pliki cookies
Strona na której się znajdujesz korzysta z plików cookies. Pamiętaj, że możesz zmienić ich ustawienia w swojej przeglądarce. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na ich używanie. Dowiedz się więcej o Polityce Prywatności.
close

   Nie będę pisała o tym, jak ważne są witaminy i minerały dla naszego organizmu, każdy człowiek dobrze to wie. Spośród wszystkich produktów na świecie, należy umieć wybrać te najlepsze. Ja polecam moim klientom innowacyjne produkty firmy Agel.

   Zalety zawiesistych żeli firmy Agel:

1. Ogólna dostępność
Duża część ludzi ma trudności z przyjmowaniem tabletek i kapsułek. Na przykład: dzieciom i ludziom starszym bardzo trudno jest połknąć dużą kapsułkę lub tabletkę. Dla innych jest to trudne pod względem psychologicznym. Dzięki zawiesistym żelom, ludzie mający wcześniej problemy z przyjmowaniem suplementów diety, uzyskali teraz niewiarygodnie łatwy sposób ich stosowania.

2. Wygoda i nowoczesność
Jednym z ważnych czynników, wpływających na efektywność suplementów diety, jest czas ich przyjmowania. Zapewne wiedzą Państwo z własnego doświadczenia, że tabletkę zażywamy na 30 minut przed posiłkiem, a kapsułkę pół godziny po posiłku. Taki sposób stosowania zwiększa efektywność aktywnych składników i chroni przed niepożądanymi reakcjami z innymi cząstkami odżywczymi. Zawiesiste żele można przyjmować niezależnie od posiłków, łatwo je zabrać ze sobą i spożywać o dowolnej, odpowiedniej dla nas porze. Co więcej, nie trzeba ich popijać wodą.

3. Przyswajalność biologiczna
Przyswajalność biologiczna substancji odżywczych w suplementach diety ma podstawowe znaczenie. Jeśli substancje odżywcze nie są przyswajane w przewodzie pokarmowym, stają się one zbędne. Jednak nie wszystkie kapsułki i tabletki stworzone zostały z uwzględnieniem tego czynnika. Dodatki w postaci kapsułek i tabletek cechuje niewielki stopień przyswajalności (10-15%). Dzięki technologii zawiesistych żeli wszystkie substancje odżywcze znajdują się w swej naturalnej postaci, co sprzyja optymalnemu przyswajaniu witamin i minerałów.

4. Smak jest bardzo ważny
Jak często obserwowali Państwo, żeby małe dzieci były zachwycone smakiem witamin? W związku z tym, kolejnym ważnym czynnikiem, który uwzględnili naukowcy i badacze Agel™, był smak produktu. Czy będą Państwo zażywać niesmaczne tabletki, nawet, jeśli będą one dla Państwa korzystne? Naukowcy firmy Agel™ usilnie pracowali nad stworzeniem serii produktów, które nie tylko wspaniale działają, ale i posiadają znakomity smak. Opatentowany słodzik - w postaci zawiesistych żeli - stanowi zadziwiającą mieszaninę niskokalorycznych słodzików, takich jak: neotam, acesulfam-K, inulin i ksylitol. Dają one wspaniały, słodki smak bez cukru (zerowa zawartość węglowodanów) i nie posiadają zbytecznych kalorii. Anulin jest naturalnym składnikiem, pozyskiwanym z korzenia cykorii, jest obecny głównie pod postacią błonnika. Ksylitol to niskokaloryczny słodzik, który korzystnie wpływa na stan zębów.

5. Czynnik „atrakcyjności”
Niezaprzeczalny fakt: nowe, atrakcyjne produkty wywołują zainteresowanie wśród ludzi. Podoba im się kompaktowość i wygoda, a także nowy sposób wykorzystania substancji korzystnych dla zdrowia.

6. Potrzeba zastosowania produktu
Każdy człowiek na świecie potrzebuje antyoksydantów. Każdy potrzebuje witamin i minerałów. Ogromna liczba ludzi na świecie zetknęła się z problemem nadwagi. Potrzeba zastosowania produktów Agel™ jest ogromna i wciąż rośnie.

7. Prostota produktu
Istotę technologii zawiesistych żeli bardzo łatwo jest wyjaśnić, a ludzie rozumieją, jak bardzo jest ona ważna i jak ogromny jest w niej potencjał.

8. Unikalność produktu
Jako „pierwsza fala” w technologii zawiesistych żeli - i właściciel opracowanych przez siebie oraz opatentowanych formuł - firma Agel™ stała się liderem i dominantem na tym ogromnym rynku.